Pedelec előnyei

bionxRTEmagicC_BionX-2009-PR-012.jpg

A legkézenfekvőbb, amennyiben munkába járásra használod, hogy nem szeretnél izzadtan beérni a munkahelyedre, főleg ha ez egy irodában vagy olyan helyen található, ahol nincsen zuhanyozási lehetőséged. Sajnos jelenleg hazánkban nagyon kevés helyen biztosítják ezt az egyszerű dolgot az alkalmazottak számára.
Akkor is kiváló választás egy pedeleces bringa, ha messziről jársz dolgozni, hiszen rengeteg energiát meg tudsz vele spórolni, és hidd el, napi 30km oda-vissza nem túl sokáig élvezetes, ha nap mint nap, bármilyen időjárásban meg kell ezt az utat tenni.
RTEmagicC_BionX-2009-PR-009.jpgA plusz segítségre akkor is szükség lehet, ha hegyen vagy meredek utcában laksz. És akkor még nem beszéltünk a nehéz csomagokkal megrakott bringával való túrázásról, a munkakerékpárokról és az idősebb bringásokról, akik még mindig szívesen tekernének fel a Pilis vagy a Bükk csúcsaira, de a fizikai állapotuk ezt már nem engedi meg nekik.
Innen is látszik, hogy szinte megszámlálhatatlan helyzet lehet a hétköznapokban és a vakáció idején is, amikor igazán nagy segítség egy ilyen bringa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.