GoCycle

A legmodernebb technológiákat találhatod meg ebben a bringában, mely nem csak kétféle üzemmódban működő elektromos rásegítést tartalmaz, hanem kis helyen is elfér, mert néhány mozdulattal szétszedhető.

GoCycle

A bringa első villájában található meg a vezérlő elektronika, melynek paramétereit, egy USB kapun keresztül PC-ről tudod változtatni. Az agymotor is itt kapott helyet, mely a képen is látható kisméretű piros szerkezet. Teljesítménye 250w. Ez bőven elegendő a kisebb-nagyobb emelkedők hidak leküzdéséhez, és igazán intenzív gyorsítást tesz lehetővé.

gocycle-1_NdGTV_54

Természetesen igazodva a lendületes haladáshoz, és a mai kor követelményeihez, elől-hátul  tárcsafékkel van felszerelve.

GoCycle

A kerekek egyoldali rögzítésűek, így ugyanolyan gyorsan abszolválható a levétele, mint a Forma 1-es autóknál.

Hamarosan érkezik a fekete verzió is,mely akárcsak a fehér szintén kapható lesz elektromos rendszer nélkül is, 12kg-os súlyban. Persze azzal együtt is mindössze 16kg a bringa súly, ami páratlan a pedeleces bringák világában.

GoCycle black

Amint már említettem két üzemmódban működik a verda. Az egyik, az alapbeállítás az EU mód, melyben a rásegítés 25km/h-ig működik, és csak pedálozás közben vehető igénybe. Ezzel megfelel a pedelec szabványnak. Azonban átkapcsolható amerikai módba is, ahol 28km/h-ig segít rá az agymotor, és akár pedálozás nélkül is használhatod. A GoCycle hatótávolsága 30-60km között van, ami függ az útvonal meredekségétől, a bringás súlyától, és a rásegítés használatának mennyiségétől.

Ára: 543.000,- HUF

Váz: Magflow magnézium ötvözet

Szín: fehér, és fekete

Hajtás: teljesen burkolt karbantartást nem igénylő lánchajtás “Cleandrive” 3 sebességes Shimano Nexus agyváltóval kombinálva

Kerekek: Pitstop Magnaflow- egy kézzel leszedhető magnézium ötvözetű

Gumik: Vredestein reflexcsíkkal

Fékek: GoCycle floating disc

Hátsó rugózás: GoCycle 25mm-es rugóúttal

Nyereg: Velo D2 Comfort

Kormány: 3 fokozatban dönthető

Forgalmazó: Annyira Más Bringabolt

www.ambringa.hu

Közvetlen link a termékhez

“GoCycle” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Hol van az USB csatlakozás? Mit tudok állitani pontosan USB-n keresztül? (Csak az EU és USA üzemmódot? Ha igen, akkor miért nem elég ehhez egy sima kapcsoló?) Adnak szoftvert is a kerékpárhoz? A rásegítés mértéke szabályozható kormányról? van visszajelző elektronika a kormányon?

  2. Az USB csatlakozó az első villa hátsó élébe van elrejtve. Az állítási lehetőség a motor karakterisztikájának későbbi gyártói módosíthatóságára vonatkozik, ezért nem elég egy szimpla kapcsoló.
    A rásegítés mértéke egyébként nem szabályozható, ha nyomom a piros gombot, akkor rásegít, ha elengedem, akkor szabadon fut az elektromotor. Emiatt nem is kell visszajelző elektronika sem a kormányra. Egyébként a direktívának megfelelően a maximális sebességnél leszabályozza magát a motor.

  3. Kiprobálhatóak ez a GOcycle valahol?
    Mekkora az Akkumulátor várható élettarttalma? Milyen várható költségekkel jár egy akkumulátor cseréje ebben a tipusban?

  4. Ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban célszerűbb közvetlenül a forgalmazóhoz fordulni, lévén ők tudják az aktuális árakat. A Gocycle-t az Annyira Más Bringabolt (www.ambringa.hu) forgalmazza, náluk kipróbálható volt a Gocycle. Az akkuknál jellemzően töltési ciklusban adják meg az élettartamot, ami lithium akkuknál 800-1000 töltés szokott lenni. (Ez km-be átszámolva elég komoly távot jelent…) Javaslom, hogy vegye fel az Ambringával a kapcsolatot emailben (info@ambringa.hu) vagy a 26/343-353-as telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.